You are currently viewing Alleen maar liefde voor Mery Hagit Saki van Fake Love Swimwear

Alleen maar liefde voor Mery Hagit Saki van Fake Love Swimwear

We trokken onze ogen effe open toen we ongeveer een dikke week geleden door onze Instagram-feed aan het scrollen waren. De ene na andere voor ons en diehard Whatmatters-lezers bekende deernes troepten samen om samen te paraderen op de catwalk voor het swimwear-label ‘Fake Love Swimwear’. Het eerste waar wij aan dachten was, waarom waren wij daar niet bij? Niet dat wij zelf een diep verlangen hebben om in bikini rond de huppelen maar naar kijken, daar hebben we allerminst problemen mee. Omdat we toch graag wat meer wilden weten over het wie, wat, hoe van dit merk, spraken we af met Mery, de grote dame achter Fake Love Swimwear.

Dag Mery, voor zij die u net kennen, stel jezelf eens even voor in 5 woorden?
Ambitieus, gepassioneerd, creatief, sportief en fun!

Vertel eens wat meer over je brand, hoe is het begonnen? Wat zijn je doelen en wat wil je ermee bereiken?
Mijn ‘brand’ laat elke vrouw zichzelf uniek en vooral comfortabel voelen met hun lichaam. Heel mijn leven ben ik al gepassioneerd door mode. Als tiener maakte ik mijn eigen kleding en dat deed me dromen ooit een fashion designer te worden. Die droom werd werkelijkheid in 2017 wanneer ik mijn eigen merk van kwalitatief hoogwaardige swimwear ontwierp.

Mijn inspiratie bij het creëren van deze brand was dat alle vrouwen zich in mijn creaties sexy en zelfverzekerd gingen voelen. Het doel is dan ook couture te brengen in badpakkenmode en vrouwen over heel de wereld met een gelukkig gevoel mijn ‘brand’ te zien dragen.

We kennen al wel een heel aantal mooie dames die met een gelukzalig gevoel jouw brand dragen. Heb je ook een favorietje tussen deze modellen?
Eerlijk?

Euh ja!
Ik heb geen favoriete. Ik hou van al mijn modellen. Ze zijn één voor én prachtig en ‘empowered’ dames die elkaar door dik en dun steunen.

Euh, dik is misschien niet het juiste woord…ze hebben allemaal een lijf om van te duizelen. Stel, we zien elkaar binnen 5 jaar weer…waar zou je dan willen staan?
Wel, dan hoop ik mijn collectie uitgebreid te hebben met een mannencollectie, accessoires en strandschoenen voor mannen én vrouwen.

Je bent een vrouw van de wereld maar wat zijn voor jou de leukste plekjes?
Het eerste wat in mij opkomt is New York maar ik hou ook van mijn eigen land, België, en ook van Spanje, UK, Brazilië, Griekenland, Italië en Frankrijk.

Wat was jouw laatste trip? En wat de volgende?
Mijn laatste was Ibiza, mijn volgende zal Brazilië zijn.

Je hebt het druk… is er dan nog tijd voor liefde? En hoe kan een man jouw aandacht trekken?
Als ik geen tijd voor liefde heb, maak ik er tijd voor! Ik val op intelligente, sportieve en sexy mannen.

Ok, twee rijen aub! Soit, laatste vraag…wat wil je zeker nog kwijt aan de wereld?
Werk hard om je dromen te bereiken, het is nooit, en ik herhaal nooit, te laat om ze te doen lukken!

Dat houden we in onze gedachten. Voor we afsluiten, nog een paar quickies!
I’m ready!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Chanel
Mijn favoriete designermerk is…Chanel en Hermes
Bikini or lingerie? Bikini
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…een koffie drinken
Wat niemand over mij weet is…dat ik erg gevoelig ben

En voor we hier met zijn allen een traantje wegpinken op zoveel succes wens ik je nog heel veel creativiteit, inspiratie en ga door met de wereld te veroveren. Wij hebben alleen maar liefde voor Fake Love! Meer weten over Fake Love Swimwear? Volg ze dan zeker op Instagram!

ARTICLE TAKEN FROM WHATMATTERS. DIRECT LINK: https://whatmatters.be/2019/07/alleen-maar-liefde-voor-mery-hagit-saki-van-fake-love-swimwear/